29 October 2010

.: Nak Menang SmartPhone Blackberry Curve? :.

Assalamualaikum Semua.



*Klik gambar untuk maklumat pertandingan.

Hari ni aku nak promote 'Contest Nak Menang SmartPhone Blackberry Curve?'. Wahhh!! Bila tengok tajuk je mesti best kan? Ok. Tanpa membuang masa jom kita baca sampai habis syarat-syarat contest ni.

Syarat-syarat Pertandingan

1. Pertandingan ini terbuka kepada seluruh warga Malaysia pada semua peringkat umur.

2. Cabaran ini berlangsung selama 3 bulan sahaja dari 1/10/2010 - 31/12/2010.

3. Peserta TIDAK DIMESTIKAN membeli apa-apa produk untuk melayakkan menyertai pertandingan ini.

4. Peserta MESTILAH memberikan kupon percuma ini kepada kenalan, saudara-mara dan sesiapa sahaja namun TIDAK DIBENARKAN melakukan SPAM

5. Hanya Peserta yang mendapat sebaran LEBIH 3000 'klik' ke atas sahaja yang akan layak memenangi hadiah utama. Maksimum RM 350.00 wang tunai.

6. Jika TIADA atau TIDAK cukup 3000 klik peserta layak sekadar memenangi Hadiah Tempat Pertama sahaja. Maksimum RM 250.00 wang tunai.

7. Hadiah Saguhati! 5 Peserta yang menyertai akan tetap memenangi komisen yang terhasil melalui "uniq referral link" yang terhasil dengan syarat MESTILAH memperolehi minima 500 orang yang klik melalui "uniq referral link" beliau. Maksimum RM 50.00 wang tunai.

8. Peserta yang menang akan dimaklumkan melalui panggilan telefon sahaja.

9. Kami berhak memaparkan nama & wajah pemenang- pemenang untuk tujuan hebahan dan promosi.

10. Keputusan kami adalah muktamad dan pihak kami berhak memindanya tanpa sebarang notis.

*Cabaran ini akan berlangsung selama 3 Bulan bermula hari ini sehingga hujung tahun 2010. Tarikh tutup cabaran ialah pada 31/12/2010.

Hadiah Contest

1 X Hadiah Utama ( LEBIH 3000 orang terbanyak )

Handphone BlackBerry Curve + Tajaan Produk Majlis(300 pax) + Komisen Per Klik Maksimum RM 350.00 Wang Tunai + Karikatur Wajah anda percuma + T-shirt Ekslusif kugeeku*

Atau

1 X Hadiah Tempat Pertama ( KURANG 3000 orang tertinggi)

Tajaan Produk Majlis( 300 pax) + Komisen Perklik Maksimum RM 250.00 Wang Tunai + Karikatur Wajah anda Percuma + T-shirt Ekslusif kugeeku*

1 X Hadiah untuk Pemenang Tempat Ke-2

Tajaan Produk Majlis (150pax )+ Komisen Perklik Maksimum RM 150.00 + Karikatur Wajah anda Percuma + T-shirt Ekslusif kugeeku*

5 X Hadiah Saguhati (Minimum 500 klik)

Komisen Perklik Maksimum RM 50.00 Wang Tunai + T-Shirt Ekslusif kugeeku*

Cara Penyertaan

1. Daftar Kupon Percuma di sini, untuk menebus kupon.

2. Sebarkan kupon percuma ini - Perkara ini hanya akan berlaku sekiranya anda telah mendaftar dan mempromosikan "Uniq Refferal Link" yang ada di akaun khas anda.

3. Untuk keterangan lanjut, boleh klik kupon di bawah ini :-

Kupon Percuma kugeeku




*P/S : Jom kita meriahkan lagi contest ini. Hadiah-hadiahnya pun menarik, jadi apa tunggu lagi? Jom la join!!!

2 comments:

Tukang Mop said...

3 bulan nak dapat 500 klik URL tu tahap blog otai bro. Camner ni nak dapat hadiah saguhati ni? Nak pas kat member2 pun x sampai 500.

Hahahahhahaha!

Kena menyepam juga gamaknya.

wazy said...

hehehehe
boleh jugak promote kat forum
spam dalam senyap-senyap je bro