07 December 2008

Ini La Kita Olang Punyerr Tauke



[ gua lom ada idea nak memblog ni ]

Ari ni gua stuck lagi kat opis, kerja satu hapa pun lom buat pasal gua berniat jahat nak extend kerja sampai malam. Leh pau over time. Split shift punya elaun pun 2 ringgit pun 2 ringgit laaaa....boleh beli air coke apa.

Alasan gua kalau tauke tanya apasal gua belum mop lagi tandas belakang, gua cakapla detergen dah abis. Tengah tunggu stok baru. Lagipun guest tengah ramai. Lecehla nak mop2 pastu owang pijak2 lantai. Tapi.....apasal gua rasa alasan tu macam dah tak mantap dah? Adehh...

Nampak gaya gua kena mintak lu org tolong nih.....

Lu org tolong kasik gua idea camna gua nak pikat ati boss gua ni supaya dia approve gua nak buat OT?

8 comments:

-Q- said...

:)

ieza hamiza said...

haiyaaaaa toke...
lu apa pasat talak pakai itu baju?

lu sudah kaya maaa.....
lagi mau tipu2 tatak mau bayar itu income tax ka...

haiyaaa.. manyak kodokut oooo

David said...

kewak anda..!!!! a.k.a hell

David said...

kewak anda ....!!!

David said...

kewakkkkkkkkk anda!!!!!!!!!!!!

Tukang Mop said...

[ -Q- ]
Aiksss...tu jer komen leh kasik?? kopi o betul ler lu nih....

[ ieza hamiza ]
Tokey mmg gitu...akal panjang...poket berkepuk, gaji staff pun dah 3 kali tunda nih...ehehehehe!!

[ hellmaster ]
Woiitt!!! Wahahahahahha!! Hell..Hell...Tu pasal la lu mmg spesel kat km...felad2!! x per gua kasik can kali nih...tak unban komen lu...ahahahahah!!

-Q- said...

:-)

Tukang Mop said...

[ -Q- ]
Errmmm...tambah idung jer Q erk?